Goedkope PVC vloeren

Altijd al gedroomd van een prachtige PVC vloer in uw woonruimte?

Laminaat Outlet heeft nu een spectaculaire aanbiedingen voor u!
Prachtige PVC vloeren van het merk Beautifloor!
Verschillende PVC vloeren waarvan sommige klasse 32 (geschikt voor intensief gebruik) en sommige klasse 33. (geschikt voor commercieel gebruik)

De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is.

Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.

Doordat de PVC vloer op een vochtwerende hoogwaardige HDF tussenlaag bevestigd is, is dit het enige type PVC wat u op een softboard plaat kunt aanbrengen (ondervloeren met een egaliserende funtie) zoals de groene plaat of silent felt.

Dit betekend dat u in veel gevallen niet hoeft te egaliseren en deze producten op dezelfde manier als een laminaatvloer kunt leggen.

Is de basis strak?
Dan kunt u dit product direct op de basis leggen, de onderlaag van kurk fungeert als ondervloer. Kort samengevat een topproduct voor de doe-het-zelver!

Mooi, makkelijk, comfortabel, en geen onderhoud.
De pluspunten van een PVC vloer met het gemak van een laminaatvloer!

Komt u ook een kijkje nemen? Kom langs in onze showroom voor een passend advies! Wij hebben duizenden meters aanbiedingen op voorraad!

Outlet PVC Vloeren - Prachtige Aanbiedingen